Wonder Hand cream – Zoella Beauty

Toen ik een paar maanden geleden in Londen was ging ik opzoek naar de producten van Zoella. Dat is een Engelse youtuber met een eigen verzorgingslijn die verkrijgbaar is in Engeland. Wie kent haar niet? Ik vind het super gaaf dat zij zoveel heeft bereikt via YouTube en vond het daarom wel leuk om iets van de lijn te hebben. Het heeft even geduurd voordat ik de producten vond maar uiteindelijk vond ik het! Ik heb een handcream meegenomen en die wil ik al een hele tijd aan jullie laten zien. Vandaag is het dan zover! De zoella beauty wonder hand, hand cream!

dsc_0005

Dit product kocht ik omdat ik hand crème graag gebruik en graag verschillende merken probeer. Maar ook omdat de verpakking er ontzettend schattig uit ziet! Dat is natuurlijk ook heel belangrijk als je een goede handcrème uitzoekt 🙂

dsc_0007 dsc_0008

Leuk detail van de verpakking vind ik de flapjes van binnen. Hoe schattig is dit? Leuke tekstjes om je vrolijk te maken als je de verpakking open maakt!

dsc_0009

De tube van de crème heeft rose gouden details wat heel mooi staat. Het is wel duidelijk dat er veel aandacht is gegeven aan de vormgeving van dit product! Alles ziet er goed doordacht en heel schattig uit!

En dan nu waar het eigenlijk om draait: de crème zelf! Op de achterkant van de tube staat dat het een hemelse crème is met een kalmerende geur eraan. Er zitten luxe ingrediënten in zoals shea boter en aloë vera.

dsc_0012

De crème is allereerst vrij dun voor mijn gevoel. Daardoor smeer je het heel makkelijk uit en heb je niet veel nodig om je handen in te smeren. De crème droogt snel op waardoor je snel weer door kan gaan met je bezigheden en je niet hoeft te wachten totdat je handen droog zijn! Dat vind ik fijn, ik houd er niet van om nog lang iets op je handen te voelen.

dsc_0015

De geur is niet te heftig maar lekker subtiel. De geur blijft eventjes hangen maar vervliegt al snel. Ik denk dat iedereen deze geur wel lekker vind, het is een neutrale geur die perfect past bij deze hand crème.

Wat goed is aan deze producten van Zoella is dat het niet getest is op dieren. Dat is een groot voordeel en ik denk dat heel veel mensen dat heel belangrijk vinden. Extra leuk!

Als ik weer in Londen ben vind ik het wel leuk om opzoek te gaan naar meer producten van Zoella. Ze zijn betaalbaar, zien er leuk uit en ik ben heel blij met deze handcrème. Zeker een aanrader als je het leuk vind om een product te proberen van Zoella beauty!

Liefs, Hannie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *