Wintersport foto´s 2016

Vorige week was ik een weekje op wintersport met mijn vriend en schoonouders. We waren in Oostenrijk en hebben een hele leuke week gehad! De omgeving is natuurlijk prachtig en daar maak ik dan graag foto´s van. Vandaag ga ik een aantal favorieten met jullie delen!

 photo SAM_2399_zpsuskheqic.jpg

We verbleven in een dorpje genaamd Maurach. Dat was een klein dorpje met ernaast een berg om te skiën. Dat was niet groot en na een dag hadden we dat gebied wel gezien. Tien minuutjes verderop was nog een berg en daar hebben we de rest van de vakantie geskied omdat dat zo´n mooi gebied was! Het waren mooie pistes en een rustige omgeving.

 photo SAM_2401_zpsn5hgcyzb.jpg

De eerste dag dat we gingen skiën was er nog niet zoveel sneeuw gevallen.  In het dal was dus alles groen! Vanaf boven op de berg zag dat er gek uit, wij stonden in de sneeuw terwijl er beneden helemaal niks was!

 photo SAM_2408_zpswviledlw.jpg

Op de tweede dag was het slechter weer en gingen ik en mijn vriend naar Innsbruck, een stad vlakbij ons dorp. Het was ontzettend groot met een heleboel leuke winkels. Daar hebben we een tijdje rondgelopen en gekeken. Overal stonden mega grote paaseieren in de stad, grappig!

 photo IMG_1531_zpsk08fktix.jpg

Op de terug weg werd het weer steeds slechter en ging het sneeuwen. Wel gaf dat een heel mooi gezicht. Deze foto was onderweg op een heel rustig weggetje naar ons dorp.

 photo SAM_2420_zpsz8ghs0hp.jpg

Gelukkig was het de dag erna alweer stralend weer en zaten we volop in de zon op het terras! En we keken uit op de piste waar ik zojuist vanaf was gekozen. Wat was ik trots op mezelf!

 photo SAM_2422_zpsokzjl4ba.jpg

En ook de dagen daarna waren heerlijk weer en hebben we regelmatig op het terras gezeten. Heerlijk om lekker wat te drinken na het zweten op de piste!

 photo SAM_2424_zpsekqz1uww.jpg

We hebben natuurlijk ook lekker gewandeld door het dorpje en in andere dorpjes dichtbij. Ontzettend leuk om te wandelen tussen de mooie bergen!

 photo SAM_2405_zpsigyq2iyf.jpg

 photo SAM_2419_zpssdgdeudg.jpg

En dat waren dan een deel van de foto’s! Ik heb een ontzettend fijne week gehad en heb lekker veel geskied. Gaan jullie wel eens op wintersport?

Liefs, Hannie

 

1 thought on “Wintersport foto´s 2016”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *