Salute – Rimmel matte rouge

Deze lipstick zag ik eens langskomen in een YouTube video en meteen vond ik hem prachtig. Ik heb weinig lipsticks van Rimmel maar deze wilde ik graag hebben. Daarom heb ik hem ook gehaald en vandaag ga ik hem aan jullie laten zien. Ik kan alvast zeggen dat dit nu al mijne favoriete lipstick is en ik hem heel veel draag. Lees snel verder voor de foto’s!

Salute komt uit de Matte Rouge collectie wat betekend dat de finish mat is. Daar houd ik zelf wel van, ik draag eigenlijk nooit een ander soort lipstick. Het is een licht rozige kleur die bij mij mooi nude staat. Dat had ik bij het eerste gezicht niet verwacht omdat ik hem daarvoor wat te roze vond. Maar op mijn lippen valt dat heel erg mee!

 

De kleur komt op mijn hand anders over dan op mijn lippen. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de kleur van mijn lippen. Daardoor staat de kleur bij iedereen anders! Het is een neutrale kleur die op elke lipkleur mooi staat. Bij de een wat roziger dan bij de ander.

Het is een hele draagbare kleur die elke look mooi maakt. Hier heb ik eigenlijk alleen wat mascara en blush op maar toch ziet het er opgemaakt uit door de lipstick.

Conclusie

Door deze lipstick krijg ik mooie, volle lippen. De kleur doet echt wat met mijn lippen en laten ze er mooi verzorgd uitzien. De textuur van de lipstick vind ik heel fijn. Hij droogt mooi op en voelt helemaal niet vervelend op de lippen. Hij blijft daarbij ook nog goed zitten. De kwaliteit vind ik dus helemaal goed! Een ding waar ik me een beetje aan stoor is de geur van de lipstick. Ik kan de geur niet goed omschrijven, en vast niet iedereen stoort zich eraan. Ik vind het geen fijne geur maar die verdwijnt gelukkig als ik de lipstick eenmaal op mijn lippen heb.

Kennen jullie deze lipstick of heb je hem misschien zelf? Let me know in de comments!

Liefs, Hannie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *