On Top – Anna Nooshin

Aan het begin van mijn vakantie vond ik het weer eens tijd om langs een boekenwinkel te gaan om leuke boeken te zoeken om te lezen in de vakantie. Ik had er een paar in mijn hoofd die ik graag wilde lezen dus daar ging ik voor kijken. Uiteindelijk nam ik twee boeken mee waar ik al eerder over had gehoord en zelf benieuwd naar was gelezen. Nu aan het einde van mijn vakantie heb ik allebei de boeken uit. Ik begin met de eerste die ik las; On Top van Anna Nooshin

Ik had al veel over het boek gelezen online, dus ik was erg benieuwd ernaar geworden. Toen ik hem zag leggen nam ik hem gelijk mee. On top is geschreven door Anna Nooshin van de site http://www.nsmbl.nl/. Als ondertitel heeft het boek ‘jouw handboek voor online succes’. Dat klinkt natuurlijk hartstikke interessant. Sowieso vind ik het leuk als er iets te leren valt in boeken.

Dat gecombineerd met een persoonlijk verhaal van een levend iemand, vind ik hartstikke leuk. Ik begon daarom ook enthousiast met lezen. In het begin van het boek lees je veel over het verleden van Anna. Het is heel persoonlijk en mooi geschreven.

Verderop in het boek lees je over de verschillende banen die Anna heeft gehad en lees je hoeveel zij gewerkt heeft. Ze beschrijft hoe ze op het idee van haar site is gekomen en hoe dat tot stand is gekomen. Ze schrijft over veel persoonlijke dingen. Over haar verleden, haar werk, haar reizen en over haar vriend.

Conclusie:

Ik vind het zeker een inspirerend boek. Door haar verhalen en ervaringen kreeg ik zelf veel zin om meer te doen met mijn leven. Inspirerend dus zeker, maar een handboek voor succes? Dat niet echt. Ze geeft hier en daar tips waar je wat aan hebt maar een handboek is het zeker niet.Het boek staat vol met foto’s en selfies wat heel leuk is om te zien. Het is mooi vormgegeven en mooi geschreven. Het boek heb ik gekocht bij de Bruna voor 20 euro en is nu te koop!

Liefs

1 thought on “On Top – Anna Nooshin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *