Nieuwe tatoeage <3

Al een hele tijd liep ik met dit idee rond en afgelopen maandag was het dan eindelijk zover: mijn nieuwe tatoeage! Het is niet mijn eerste, ik heb er namelijk al drie. Maar wel de eerste tatoeage in kleur! Het is een mooie roos geworden in het paars. Mijn lievelings kleur! Kijk verder voor de foto’s en mijn ervaring!

Deze roos heb ik laten zetten over een bestaande tattoo. Omdat ik daar niet helemaal tevreden over was! Omdat het een cover is moet ik nog een keertje terug om de kleuren in de roos nog een keer te doen. Maar nu al is hij super mooi en ben ik er heel erg blij mee!

De tattoo is wat groter dan ik in eerste instantie had bedacht. Ik heb een aantal verschillende maten geprobeerd van dit ontwerp maar deze vond ik het allermooiste. Ik vind hem heel vrouwelijk en lief maar ook heel stoer door de paarse kleur! De steel heb ik grijs gelaten, dan komt de roos zelf heel goed naar voren. Het knopje is ook wat paars, wat ik ontzettend mooi gedaan vind.

De tatoeage zetten.

Ik had al wat ervaring met tatoeëren maar deze tatoeage was een stuk groter dan de anderen die ik heb. Ik zat twee uur in de stoel en dat is eigenlijk meteen het vervelendst van een tatoeage laten zetten. Je zit natuurlijk heel lang in dezelfde houding en je kan niet bewegen. De pijn vond ik heel erg meevallen, op sommige stukjes was het wat erger dan op de anderen. Het is trouwens niet echt pijn wat je voelt, het is een vervelend gevoel maar écht pijn kan ik het niet noemen. Uiteindelijk voelt het als een reuze schaafwond maar dat is eigenlijk alleen maar de eerste dag na het zetten,

Het is nu twee dagen later en hij begint te genezen. Het voelt wat trekkerig maar dat is normaal. Dat komt omdat er een korst op gaat komen en dat voelt natuurlijk niet heel fijn. Gelukkig heb ik een creme voor de tattoo waarmee ik hem kan insmeren. Sowieso 1x per dag maar ook als hij enorm gaat jeuken. Daarnaast moet ik hem ook 1x wassen met een speciale wasgel.

Wie mooi wilt zijn moet pijn lijden zeggen ze wel eens. Als je in de stoel zit bij de tatoeëerder dan denk je misschien, waar ben ik aan begonnen? Maar als hij eenmaal klaar is en hij staat erop ben je alles weer vergeten. Ik moet dus nog een keertje terug maar dat vind ik helemaal niet erg. Ik vind het belangrijk dat hij helemaal top is en zo mooi mogelijk. Ik ben al heel tevreden maar als de kleur nog een keer gedaan is word hij vast nóg mooier.

Ik ben ontzettend blij en wilde hem graag aan jullie laten zien. Wat vinden jullie ervan?

Liefs, Hannie

2 thoughts on “Nieuwe tatoeage <3”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *