Nieuwe tas: bag in bag

Vorige week kwam er een heel leuk pakketje binnen waar ik erg naar uit keek. Ik kreeg namelijk een tas binnen waar ik heel enthousiast over was (en ben!). Het is een bag in bag tas. Dit soort tassen had ik wel eens vaker voorbij zien komen maar ik had er nooit echt aandacht aan besteed. Tot ik deze tegenkwam! Meteen wist ik dat ik deze tas wilde hebben en vandaag ga ik aan jullie laten zien waarom! De tas komt van de webshop uQQies.

 photo SAM_2443_zpsuz3qb0gm.jpg

Er zijn een heleboel verschillende varianten van deze tas te koop. Zo heb je tassen met een ster erop en zonder. Nou vind ik een tas met een ster erop niet heel mooi, dus koos ik voor een tas zonder de ster. Dan zijn er nog een hele hoop kleuren waar je uit kan kiezen. Ik koos voor de sand kleur, een mooie lichte kleur. Dat leek mij mooi voor in de lente en zomer!

 photo SAM_2447_zpsnncviine.jpg

Wat is er nu zo bijzonder aan deze tas? Er zit nog een kleiner tasje in de grote tas die je eenvoudig met drukknopen uit de tas kan halen. Zo kun je dus super makkelijk van grote tas naar kleine tas switchen. Ik vind dat ideaal omdat ik vaak een kleiner tasje meeneem als ik niet veel spullen nodig heb.

 photo SAM_2448_zpsygjnuapy.jpg

Dit is het kleine tasje die erin zit. Hier doe ik al mijn belangrijke spullen in die ik altijd nodig heb. Op deze foto kun je ook goed zien wat een mooi materiaal deze tas heeft! Het is imitatieleer, maar ziet eruit alsof het een soort suede is.

 photo SAM_2449_zpsll97bcal.jpg

Bij de tas komen twee verschillende riemen zodat je de tas crossbody kan dragen. En om een van deze riemen om de kleinere tas te doen als je die eruit haalt. Er zit een gevlochten riem bij die je niet kan verstellen, en een riem die je wel kan verstellen. De verstelbare riem heb ik overigens niet altijd bij me, maar als ik hem bij de hand heb doe ik die altijd om de kleine tas. Om de grote tas heb ik standaard de gevlochten riem zitten.

 photo SAM_2444_zpszvzxei8o.jpg

Wat vind ik nou zo handig aan deze tas?

  • Allereerst dat ik makkelijk kan beslissen of ik een grote tas of kleine tas meeneem die dag. Normaal gesproken moest ik dat van te voren beslissen omdat ik dan mijn spullen moest overbrengen naar een andere tas. Maar bij deze tas zitten de belangrijke spullen er al standaard in!
  • Ook vind ik het hengsel van deze tas ontzettend fijn. Hij heeft namelijk maar één riem in plaats van twee en dat vind ik heel fijn dragen om mijn schouder. Voor mijn gevoel blijft de tas beter om mijn schouder hangen.
  • En als laatst vind ik het materiaal van deze tas heel mooi! Zoals ik al zei is het imitatieleer maar ziet het er helemaal niet nep uit. Het ziet eruit alsof het een soort suede is. Ook voelt het heel fijn aan.
Ik heb de tas besteld bij de webshop uQQies voor 35 euro. De tas is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Liefs, Hannie

Volg me ook op:

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *