Nieuwe agenda voor 2017! <3

Als er een nieuw jaar aan komt ben ik altijd enthousiast op zoek naar een nieuwe agenda. Ik houd namelijk enorm van papieren agenda’s en had altijd een aantal agenda’s per jaar. Maar sinds vorig jaar heb ik dé perfecte voor mij gevonden. Ik heb nog nooit een heel jaar volgehouden met dezelfde. Maar dit jaar wel. En mijn blijdschap was dan ook groot toen ik zag dat dezelfde ook voor volgend jaar te koop was. Ik heb hem dan ook al in huis en ben er alweer in bezig. Vandaag laat ik hem zien en vertel ik waarom ik er zo gek op ben!

dsc_0018

Deze agenda komt van de Hema en is maar 5 euro! Van de buitenkant ziet hij eruit als een hele simpele, zwarte agenda.  Maar het gaat natuurlijk vooral om de binnen kant. Zelf houd ik wel van simpel. Gewoon zwart kan altijd en ziet er netjes uit en ook het formaat vind ik heel fijn! Hij past makkelijk in mijn tas en is niet te zwaar om mee te zeulen!

De binnenkant

Hét grote voordeel van deze agenda is dat hij een maand overzicht heeft waar je dingen in kan plannen maar ook gewoon een week overzicht. Ik vind dit dus ideaal omdat ik het maand overzicht gebruik voor mijn blog en de week overzichten voor werk en afspraken. Super handig!

Maandoverzicht:

dsc_0019

Dit gebruik ik dus voor mijn blog. Voor elke maand is er zo’n overzicht en je kunt er nog kleine notities bij zetten.

Weekoverzicht:

dsc_0021

En natuurlijk zijn er van elke week deze overzichten. Deze gebruik ik voor mijn werk en andere afspraken. Genoeg ruimte om mijn dagelijkse activiteiten op te schrijven!

Naast deze overzichten is er heel veel ruimte voor losse notities en adres gegevens. Daar houd ik altijd van, ik schrijf namelijk altijd heel veel op! Het papier van deze versie is anders dan die van dit jaar. Iets witter en steviger papier en dat vind ik zelf prettig!

Kortom: als jij voor je werk/hobby iets moet plannen waar je meer ruimte voor nodig hebt dan bij het weekoverzicht dan is deze agenda ontzettend handig. Je hebt ontzettend veel ruimte om dingen te plannen en op te schrijven. Omdat het papier simpel wit is kun je er zelf nog een hoop mee doen. Ik vind het altijd leuk om met stickers en stiften de pagina’s op te leuken. Dat kan perfect met deze agenda.

Heb jij deze agenda al wel eens gezien of heb je hem zelf misschien? Let me know!

Liefs, Hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *