Mehr – MAC

Deze lipstick stond al een tijdje op mijn verlanglijstje en afgelopen week kocht ik hem dan eindelijk. Mehr is een matte lipstick in een hele bijzondere kleur. Ik zag hem vaak voorbij komen op internet en bij iedereen stond hij hartstikke mooi. Ik was dan ook heel benieuwd naar de kleur bij mij! Kijk verder voor de foto’s!

Het kopen van een MAC lipstick vind ik elke keer een cadeautje. Niet dat ik er nu zoveel heb, dit is mijn derde. Mehr is een matte kleur en die had ik nog niet. Omdat ik hem zoveel voorbij had zien komen op internet was ik erg benieuwd naar de kleur op mijn lippen,. Ik probeerde hem meteen uit en was blij met het resultaat.

DSC_0055

Mehr is een rood/bruine kleur die iedereen goed staat. Wel pakt hij bij iedereen anders uit op de lippen. Als ik hem op mijn lippen heb zie ik niks van bruin terug, terwijl ik hem in de huls wel bruin vind!

Als ik gewoon naar de kleur kijk vind ik de kleur meer bruin dan rood. Maar op de foto’s zie je heel duidelijk een rode kleur. En dat is ook op mijn lippen. Dat verschilt ook per persoon, het ligt eraan welke kleur jouw natuurlijke lippen hebben. De mijne zijn al wat rood van zichzelf en ik denk dat daardoor deze kleur wat roder uitpakt.

Mijn lippen zien er natuurlijk maar wat meer ‘opgemaakt’ uit met deze kleur. Het geeft net wat meer extra’s aan mijn make-up look. Ik houd van een natuurlijke make-up look en deze lipstick past daar goed bij.

De lipstick zit fijn op mijn lippen, ik heb niet door dat ik lipstick op heb. Het voelt niet droog aan, wat ik bij sommige matte lippenstiften wel heb. Ik vergeet gewoon dat ik een kleur op heb! De houdbaarheid vind ik prima, als ik wat heb gegeten of gedronken moet ik hem bij werken.

Ik denk dat deze kleur iedereen goed zal staan. Zeker het uitproberen waard!

Liefs, Hannie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *