Colorista Spray Lavender – Loreal

L’oreal heeft een nieuwe lijn met haarkleuringen. Met allemaal aparte kleuren zoals grijs, roze en blauw. Er zijn verschillende soorten zoals een permanente haarkleur, shampoo of spray. Ontzettend leuk om eens te proberen! Omdat ik permanente kleur iets teveel van het goed vond heb ik de spray gekozen. Die kun je gebruiken op blond én bruin haar. Super handig dat daar geen verschil voor is, want met de haarkleuring zit daar wel verschil in. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar en ik koos Lavender omdat ik heel graag paars haar eens wilde proberen! Ik laat je vandaag de foto’s zien!

Deze kleur blijft één dag zitten, totdat je de kleur er weer uitspoelt of wast. Als je de kleur dus niks vind kun je hem lekker makkelijk uitwassen. Super leuk om te proberen of voor een speciale gelegenheid te gebruiken! Ik koos voor Lavender maar je hebt ook een grijze spray of hot pink. Super leuk om te proberen!

Op de verpakking staat dat je een handdoek moet omdoen en de spray rechtop moet sprayen. Hoe meer je sprayt hoe intensiever de kleur word! Je haar moet je een minuutje laten drogen en dan kun je het uitkammen.

Ik heb heel donker haar en ik vind dat je dan sowieso meer moet sprayen.  Ook wel logisch natuurlijk, op blond haar zie je sneller een andere kleur. Toch valt het me heel erg mee hoe snel je de kleur ziet! Ik heb wel eens vaker dit soort dingen op mijn donkere haar geprobeerd en nooit heeft het gewerkt. Maar deze wel!

Met mijn donkere haar moet je wel in het goede licht staan om de kleur heel duidelijk te zien. Dat vind ik heel leuk, dat het niet te opvallend is! Toch zie je heel goed dat er een paarse gloed over mijn haar zit en ik vind het zo mooi!

Ik veel kleur gebruikt, bijna het hele spuitbusje is op. Er zit nog wel wat in maar ik weet niet of dat genoeg is voor een volgende keer. Ik ga kijken hoelang deze kleur blijft zitten zonder te wassen! Ik wil de volgende keer wel eens de kleur shampoo proberen, die kleur moet langer blijven zitten maar is ook niet permanent! De permanente haarkleur vind ik wel een beetje teveel, maar om dit te proberen en wetende dat het er ook weer uitgaat vind ik heel leuk!

Wat vind jij van de nieuwe colorista lijn? Heb jij al iets geprobeerd van deze nieuwe lijn? Let me know!

Liefs, Hannie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *