Carmen Chopstick Review!

Deze bijzondere krultang heb je vast al eens langs zien komen op het internet omdat aardig wat bloggers en youtubers deze tang hebben gereviewd. Door al die reviews online werd ik er heel erg benieuwd naar en besloot ik hem ook te halen! Het is de chopstick krultang van Carmen die je hele kleine krullen geeft. De krultang is heel dun waardoor je een enorme bos met krullen krijgt! Ik was heel erg benieuwd naar het resultaat en hoe het bij mij zou gaan staan! Vandaag foto’s van de tang en het resultaat bij mij!

Zoals je kunt zien is de tang heel erg dun. Hij is niet rond maar een beetje vierkant. Dat vond ik apart want zo een vorm heb ik nog nooit gezien! Maar eigenlijk merkte ik niks van de vorm, misschien bleef mijn haar er juist wel beter omheen zitten. Verder is de tang heel simpel, hij is heel erg licht en er zit 1 knop op, om aan te doen! Verder draait het snoer waardoor je daar niet snel mee in de knoop komt. Enige minpunt van alles is dat er geen hittehandschoentje bij zit, en dat is eigenlijk wel nodig. Ik heb allebei mijn handen namelijk aardig verbrand, op allebei de handen had ik een paar brandwondjes en die doen pijn!

Het krullen gaat best gemakkelijk alleen duurt het wel een tijdje voordat je klaar bent. Het zijn allemaal kleine krullen die je maakt. Je moet niet te grote plukken pakken maar ik heb ook weer niet te kleine plukjes gepakt. Je moet een beetje uitzoeken wat je het mooist vind en wat jij het makkelijkst vind! Ik ben met mijn hele haar 20 minuten bezig geweest.

Verder blijven de krullen enorm goed zitten. Normaal gesproken blijven krullen niet zo goed zitten in mijn haar en zijn ze eruit na een nacht slapen. Maar deze niet en hebben er zeker 3 dagen in gezeten. Toen ging ik mijn haar wassen en gingen  ze er natuurlijk uit. Het valt me op dat mijn haar veel minder snel vet werd, de krullen zagen er eigenlijk na drie dagen nog heel goed uit!

Resultaat

Het resultaat vind ik ontzettend leuk! Ik heb meteen een bos met haar wat ontzettend leuk en vlot staat! Ik werd heel vrolijk van die krullen! Ik heb er een paar dagen heel erg van genoten. Wel vind ik het een hoop werk om het elke week te doen, dus ik maak de krullen als ik er zin in heb of als ik iets leuks te doen heb! Ik ga hem zeker vaker gebruiken.

Wel moet je dus heel erg opletten met het branden van je handen. Je zit zo snel tegen het kleine tangetje aan omdat je je haar er heel strak omheen draait. Zeker aan de achterkant van je hoofd als je het niet goed kan zien. Het is dus wel belangrijk dat je een bescherming om je handen heen hebt. Zoals als ik al vertelde waren mijn handen verbrand, vooral op mijn knokkels en duimen. Vervelend en pijnlijk!

Heb jij al de chopstick curler gebruikt of ben je benieuwd ernaar? Let me know!

Liefs, Hannie

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *