On Life – Anna Nooshin

Het eerste boek van Anna Nooshin, On Top las ik vorig jaar (klik hier voor een review!). Het boek had ik binnen een weekend uit en vond ik heel inspirerend. Zeker een aanrader als je veel wilt bereiken in het leven! Daarom was ik ook enthousiast toen ik hoorde dat Anna een nieuw boek aan het schrijven was. Toen hij uitkwam kocht ik hem en vandaag ga ik hem voor jullie reviewen!

DSC_0045

Over On Life

On Life is een heel ander boek dan haar vorige boek, On Top. Dit is niet zozeer bedoeld om iemand te inspireren maar om Anna beter te leren kennen. zo laat ze haar familie en vrienden aan het woord. Het is daarom vooral leuk als je Anna kent en meer over haar wilt weten!

Anna heeft de site NSMBL opgericht en zit tegenwoordig aan de desk bij RTL Boulevard. Ze doet ontzettend veel leuke dingen en ik vind het heel gaaf om te zien dat ze alles zo goed doet. Voor mij is ze daarin zeker een voorbeeld. Als je haar levensverhaal kent, snap je wel waarom!

DSC_0047

Wat als eerste opvalt is het formaat. Het is namelijk een stuk kleiner dan de vorige! Ook is het papier anders. Dit is een paperback terwijl de vorige een harde kaft had. Terwijl de vormgeving erg op elkaar lijkt! De voorkant heeft hetzelfde idee en ook van binnen zijn de zelfde soort foto’s gemaakt.

Persoonlijk vond ik het formaat en harde kaft van het vorige boek fijner. Het lag lekkerder in mijn hand en het boek bleef fijner open liggen.

DSC_0048

Zoals ik zei vind ik de vormgeving een beetje hetzelfde als het vorige boek. Natuurlijk zijn de foto’s anders maar is het idee hetzelfde. Dat vind ik wel leuk want op die manier passen, ondanks het formaat, de boeken wel bij elkaar. Ik vind Anna heel mooi, dus ook de foto’s zijn heel mooi geworden. Ook staan er allerlei polaroid-achtige foto’s in het boek die ze heeft gemaakt maar nooit zijn gedeeld.

Conclusie

Leuk dat Anna door blijft gaan met het schrijven van boeken. Ik vind het leuk om meer over haar te weten en haar kijk op het leven te leren kennen. Het is een leuk boek, je leert Anna beter kennen en haar familie ook. Veel is geschreven als een interview waardoor ik het idee heb dat ik er heel (te) snel door heen lees. Je leest het zo snel uit! Dat is wel fijn maar ik heb niet het idee dat er daardoor veel blijft hangen.

Dit is echtbedoeld voor iemand die meer wilt weten over het leven van Anna, niet voor iemand die opzoek is naar inspiratie.

Het boek is te koop voor 15 euro, bijv. bij bol.com

Liefs, Hannie

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *