360 º telefoonhoesje!

Vandaag wil ik jullie graag mijn nieuwe telefoonhoesje laten zien. Ik ben er namelijk heel blij mee en daarom wil ik hem graag met jullie delen! Ik had namelijk nog nooit van dit soort hoesjes gehoord, misschien jullie ook niet. Het is een 360 graden hoesje wat betekend dat je hele telefoon beschermd is. Zowel je buitenkant als je scherm! Ontzettend handig vind ik zelf en het ziet er ook nog eens leuk uit. Dus een tip voor jou, als je net als ik graag je telefoon goed beschermd.

dsc_0027

Ik heb een samsung j3 2016 en daar is dit hoesje dan ook speciaal voor. Het is namelijk heel belangrijk dat je het hoesje echt speciaal voor jouw telefoon kiest, anders past hij niet. Normaal gesproken is mijn telefoon wit maar zoals je op de foto ziet is hij veranderd in een mooie roze kleur!

dsc_0029

Op het kaartje staat een mini uitleg over het hoesje. Het heeft drie onderdelen. Een onderkant, bovenkant en een tempered glass voor je scherm. Zo is je telefoon dus optimaal beschermd! Verder zit er geen uitleg bij over hoe je het glas op je telefoon moet plaatsen. Beetje jammer want ik wist niet hoe ik dit moest doen en heb het moeten opzoeken op internet. Verder zat er nog een alcohol doekje bij om het scherm van je telefoon schoon te maken voor het bevestigen van je tempered glass.

dsc_0030

De kleur is rose en ik vind de kleur ontzettend leuk! Het hoesje past perfect om te telefoon en is zelf heel makkelijk te bevestigen. Verderop heb ik een aantal beelden geplaatst waar je kan zien hoe het hoesje word bevestigd!

Alle openingen in het hoesje passen perfect om te details op je telefoon. Daar ben ik heel blij mee want anders werkt je telefoon natuurlijk niet goed! Jammer genoeg zie je bij de tweede foto dat er wat lucht onder het glas zit, er zitten wat bubbels onder. Gelukkig werkt mijn telefoon er daardoor niet minder om maar mooi is het niet! Ik heb alles geprobeerd maar ik krijg het niet weg. Tips iemand?

Hoe zit het hoesje om je telefoon?

Ik vind het een heel mooi hoesje allereest. Alsof ik een compleet nieuwe telefoon heb! Daarnaast  beschermd hij natuurlijk ook ontzettend goed. Door het glas op het scherm beschadigd mijn scherm niet meer en dat vind ik vooral belangrijk. Alleen maar mooi dat nu ook de buitenkant van de telefoon mooi blijft!

Enige nadeel is dat er geen beschrijving bij stond over het glas, daardoor heb ik het in eerste instantie fout gedaan waardoor er (denk ik, weet ik niet zeker) nu wat luchtbelletjes onder het glas blijven zitten die ik niet wegkrijg. Jammer maar gelukkig zit het niet in de weg en werkt het allemaal gewoon.

Dit hoesje komt van smartphonehoesjes.nl en heb je voor allerlei soorten telefoon te koop! En natuurlijk in meerdere kleuren. Als je naar 360 º zoekt vind je ze voor jouw telefoon!

Liefs, Hannie

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *